Kleding voor haar knuffeldier

In haar kinderjaren vond haar mama maar geen passend kledingstuk voor haar knuffeldier. En dus besloot Annelies om er zelf maar eentje te maken. Niets speciaals, ware het niet dat ze toen amper 6 jaar oud was. Ook toen haar mama enkele jaren later de oude gordijnen verving, besloot Annelies om daar een broek van te maken.

Opleiding textielontwerpster

Het stond dus in die tijd in de sterren geschreven dat ze op latere leeftijd ‘iets met kleding’ zou gaan doen. Na haar humaniora lag het voor de hand dat ze voor textielontwerpster in Sint Lucas in Gent ging studeren. Door het contact met nieuwe stoffen groeide stilaan ook de passie om met natuurlijke en duurzame materialen te gaan werken.

Over haar passie voor ontwerpen

Annelies kiest bewust voor een traditionele aanpak. Voor elke klant wordt een ontwerp op maat gemaakt. Wie je bent als persoon bepaalt hoe je jurk of kostuum er zal uit zien en al haar kledingstukken worden handgemaakt. Er worden ook uitsluitend duurzame en natuurlijke materialen gebruikt. De kwaliteit staat hier voorop!

Made in Brussels

Ze doet geen beroep op tussenpersonen en zowel het ontwerp, het patroon, als de kleding zelf worden in haar atelier in het Brusselse gemaakt.

Annelies Bruneel: ‘Authenticiteit laten zien is mijn doel. Iedereen is anders, mooi en waardevol op zijn manier’

Hele mooie en wijze woorden van een absolute topper in de wereld van de Belgische Haute Couture.

Check zeker haar website.