My Secrets Fashion Menen

Een modereportage voor MY SECRETS, een trendy boetiek in het hartje van Menen. Dit konden we niet missen.

FASHION EVENTS en MY SECRETS Fashion verzorgden de casting en kozen Margot Van Mol en Jana De Guchtenaere als ‘models for the job’. Twee dames die ook deelnemen aan de modellenwedstrijd van FASHION EVENTS.

De reportage vond plaats op een schitterende locatie, koffiehuis Mimi’s te Ieper

Cooperation Fashion Events

Ik volg FASHION EVENTS en MY SECRETS al een tijdje via sociale media. Ik bewonder hun samenwerking en hun aanpak van werken. FASHION EVENTS staat in voor de communicatie en marketing. Terwijl MY SECRETS het gehele modeluik verzorgt.

MY SECRETS is een klassevolle modeboetiek te Menen, waar het assortiment kleding zowel ‘chique’ als ‘casual’ omvat. Eigenares Bettina Cousin en partner zijn heel vaak te vinden op internationale beurzen en modeshows. En dit is dan ook de reden waarom ze de mooiste en meest recente trends in aanbod hebben. De winkel is een oase voor iedere ‘fashionista’ en zeker de moeite waard voor een bezoek.

De fotoshoot

Bij aanvang van de make up en fotoshoot viel me vooral de leuke, aangename sfeer op. Opdrachtgever en boetiekeigenares Bettina staat bekend voor haar oog voor detail en dit uitte zich ook in de uitvoering van deze fotoreportage. Het hele team werd heel goed in de watten gelegd.

De fotoshoot kon beginnen en ik wist al meteen dat mijn hoge verwachtingen qua mode en fotografie ingelost gingen worden. De gepresenteerde mode en kledingstukken waren absolute juweeltjes. Thema van deze reportage was ‘eindejaarperiode’ en de collectie was chique, elegant. En zowel te dragen op een galabal, als op een gezellige feest in familiemiddens. Absolute top.

De fotoshoot ging door en de foto’s zelf doen ieder modeliefhebber watertanden. Ik ben alvast een grote fan en zal in de nabije toekomst regelmatig in de boetiek te vinden zijn. I love it.

Bekijk de foto’s

Voor wie de foto’s nog niet kunnen bewonderen heeft kan altijd terecht op de Facebook en Instagram pagina van MY SECRETS of kan ze via andy@fashion-events.be opvragen.

Ik wens jullie alvast veel kijkplezier en hou jullie op de hoogte van m’n volgende ‘fashion adventure’

Vele groetjes

Mystery Shopper

 

Website My Secrets Menen

https://www.mysecrets.be/