FASHION EVENTS is gepassioneerd door lokale en ecologisch verantwoorde mode, en heeft daar een heuse denktank voor opgebouwd. Eén van onze meest actieve leden is Evelyne Fontaine. We stellen haar even voor.

Wie is ze

Evelyne Fontaine is 20 jaar, en studente Agogische Wetenschappen aan de VUB. Ook is ze leidster bij Chiro Wemmel en zit ze in het feestbestuur van JH Barcode. Ze werkt voor Charmies en is Consulente bij Victoria Juwelen. Sinds kort is ze ook actief als influencer op Instagram (https://www.instagram.com/_evelynefontaine_/) en als campaign-manager voor influencer campagnes. Ze is dus graag bezig en heeft niets liever dan een overvolle agenda

Hoe is haar houding tegenover lokale en ecologische mode. We vroegen het haar.

Evelyne: Net zoals velen ben ik, mede door de coronacrisis, gaan inzien hoe belangrijk het is lokaal te kopen. Ook sinds ik zelfstandige ben als Victoria-consulente weet ik hoe moeilijk het soms kan zijn en hoe blij je iemand kan maken door lokaal te kopen. Verder is het ook veel persoonlijker en weet je beter hoe de producten tot stand komen. Ik kreeg ook steeds meer interesse in duurzame producten, dingen die ecologisch verantwoord zijn. Zulke producten komen steeds meer op de markt en ik denk dan ook dat het belangrijk is deze extra in de verf te zetten. En ons te focussen op de vele voordelen die deze met zich meebrengen.

Waarom Fashion Events

Evelyne: Ik ben lid geworden van Fashion Events omdat ik graag al mijn talenten ten volle wil ontwikkelen. Verder sta ik ook graag voor de lens, hoewel ik nog niet echt veel ervaring heb als model. Ik vind het dan ook enorm leuk dat ik dankzij FASHION EVENTS de kans krijg wat voor de camera te staan voor leuke projectjes, maar verder ook zelf kan werken aan zo’n projecten.