Met de kandidates Miss België 2019 op uitstap

Een bezoek aan het “Venetië” van het noorden, Brugge

Vorige week zondag (14/07) zijn de Vlaamse kandidaten die nog in de running zijn voor Miss Belgium uitgenodigd door ‘Miss items’.

We kregen die dag vele lekkernijen te proeven, zoals chocolade van Tsjokoreeto, limonade van gezonde goesting en zelfs bier van Bourgogne des Flandres. In Brewery Bourgogne des Flandres kregen we ook een rondleiding en achteraf kreeg elke kandidate een flesje bier met haar foto erop. Verder hebben we ook een bezoekje gebracht aan het ‘Frietmuseum’, waar we lekkere typische Vlaamse frietjes konden proeven. Na ons bezoek aan het Frietmuseum zijn we ook nog wafels van Go.Fre gaan eten en een ijsje van Gelateria Da Vinci. Naast het Frietmuseum hebben we ook nog het Historium bezocht, een museum dat de geschiedenis van Brugge weergeeft. Het was een prachtige dag en ik ben de mensen die deze activiteiten hebben georganiseerd heel dankbaar voor de mooie ervaring.

Ook kan ik jullie vertellen dat ik momenteel in de top 5 sta van de SMS Voting in Oost-Vlaanderen. Dit heb ik 100 % aan jullie allemaal te danken! Echt super bedankt voor jullie massale steun!

Het zou natuurlijk heel fijn zijn mocht ik de komende periode ook nog steeds op jullie kunnen rekenen. Jullie kunnen nog steeds op mij stemmen via:

Sms MOV33 naar 6665

Tot een volgende blog!