FASHION EVENTS MODEL CLUB

Pauline is één van onze eerste leden van onze FASHION EVENTS MODEL CLUB, waar ze ook ondertussen ook al enkele Influencer opdrachten voor uitgevoerd heeft. Ze is actief als model voor diverse modellenbureaus en merken. En ze is daar heel vroeg mee begonnen. We spraken haar over haar ervaringen en enkele beautytips.

HET BEGIN

Hoe jij begonnen bent als model?

Mijn mama heeft foto’s opgestuurd naar modellen bureaus Joyfashion en Ministar. Dit was op aanraden van enkele familieleden en kennissen, en was toen 5 jaar.
Enkele dagen later kregen we een mail met een uitnodiging voor een gesprek bij Joy Fashion. Voor hen heb ik reeds enkele opdrachten uitgevoerd voor de merken Zuluwapapua (Walter van Beirendonck) , Kipling, Niveau, Woody, CKS, Boboli, modeshow voor Audi ,Fred &Ginger , Mi Pufi, en andere

VERVOLG EN OPDRACHTEN

Later heeft mijn mama me nog ingeschreven bij Kimcasting, Networkmodels agency en People’s choice.
Via deze agentschappen heb ik gewerkt als model voor Bel &Bo , Giks mode , Ikea , HLN, Reclamespots voor C&A , ZOO Antwerpen, Le maison Victor, Shoe discount en Chaos and Order.
Ik ben nog steeds werkzaam bij de meeste van deze bureaus maar ben ik ook model voor Dc models in Nederland. Daar heb ik een professionele opleiding gevolgd. Momenteel doe ik vooral catwalk werk omdat ik in een tussen periode zit van kind/ tiener naar volwassene.

Hoe heb je bijvoorbeeld je eerste opdracht binnengehaald?
Via modellenbureau Ministar, dit was een fotoshoot voor Walter Van Beirendonck toen ik zes jaar was. De meeste opdrachten heb ik via de modellenbureaus verkregen, maar ik ga soms zelf op zoek naar een fotograaf, die ik zelf een thema of een idee presenteer. Ik stel hiervoor een moodboard met enkele mogelijkheden en poses op.

TIPS

Hoe blijf je in conditie?
Ik blijf vooral in shape door zo’n 6 uur/week te dansen. Naast mijn opleiding aan de Kunsthumaniora heb ik een dansopleiding gevolgd. Ik heb dansen noodgedwongen moeten stoppen door een blessuren, maar in die periode sportte ik wel tot 25 uur/week.
Welke beginnersfoutjes kunnen er gemaakt worden?
Probeer je altijd professioneel te gedragen. Kom altijd gemaakte afspraken na en blijf vooral met beide voetjes op de grond.

DE TOEKOMST

Wat zijn je toekomstplannen?
Op dit moment geniet ik nog van mijn modellenwerk en ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen. Is meteen ook een reden van m’n lidmaatschap bij FASHION EVENTS. Ze hebben reeds enkele mooie dingen gerealiseerd, waar ik vast en zeker ook aan mee wil werken. Het belooft in ieder geval een avontuur te worden.

INTERESSE

Lijkt het jou ook leuk zijn om model en/of Influencer te worden?
Contacteer ons dan via andy@fashion-events.be of via onze INSTAGRAM pagina.