Naar aanleiding van onze eigen FASHION CLUB, plaatsen we regelmatig enkele van onze leden in de kijker. En dit keer is dit Liana De Smul.

Enkele vraagjes

Hoe jij begonnen bent als model?

Ik wilde van kleins af aan al model worden en fotoshoots doen. En heb de stap pas durven zetten toen ik me in 2019 inschreef voor de missverkiezing Miss Présence 2020. Daar heb ik mijn allereerste fotoshoots ervaren en leerde ik hoe ik zelf mijn make-up en haar kon doen.

Ik ben uiteindelijk tweede Eredame Miss Présence geworden, en won er de prijs voor het meest fotogenieke meisje.

Wat was je eerste opdracht als model?

Mijn eerste opdracht dat ik gedaan heb is voor de B&B Fotoon. Dit was een fotoshoot ter promotie van een B&B. En in samenwerking met https://www.instagram.com/fotografiefotoon/

Hoe blijf je in conditie?

Ik drink geen frisdrank of alcohol, ik lust dit niet. En ik drink vooral water, thee en vruchtensapjes (meestal maak ik deze zelf)
Ook probeer ik zo veel mogelijk op te letten wat ik eet maar dit is niet altijd het geval. Na een fotoshoot eet ik meestal frietjes omdat ik de periode ervoor eigenlijk niets ongezond eet en ik vind dat ik dat dan wel verdien.
Thuis heb ik ook enkele fitnesstoestellen staan, waar ik regelmatig gebruik van maak. Ik focus me vooral op kracht en fitness.

Welke beginnersfoutjes kunnen er gemaakt worden?

In het begin voelde ik me niet op mijn gemak als iemand naar me keek tijdens een fotoshoot. Ik voelde me onzeker en dit kon je in de resultaten en op de foto’s merken. Ik had ook de neiging om steeds recht in de lens te kijken, terwijl het ook wel mooi is als je wegkijkt.

Ben je gevraagd voor een fotoshoot of ben jezelf op zoek gegaan?

Ik ben begonnen met enkele fotografen te contacteren. En na mijn eerste samenwerkingen wordt ik dan meestal terug door diezelfde mensen gevraagd om opdrachten mee uit te voeren.

Waarom ben je uiteindelijk lid geworden van onze FASHION EVENTS MODEL CLUB?

Een lidmaatschap biedt enorme kansen op nieuwe opdrachten. Dit kunnen zowel fotoshoots, als hostessenwerk en Instagramopdrachten zijn. En de mogelijkheid om actief aan hun toekomst en projecten mee te kunnen werken. Een lidmaatschap levert enorm veel ervaringen (marketing, sales, communicatie) op, die ik zeker en vast in de toekomst nog zal kunnen gebruiken.

Super 🙂 Hartelijk dank voor het interview en om deel uit te maken van ons verhaal. We beloven er vast en zeker een avontuur van te maken.

Wie overtuigd is om ook lid te worden na het lezen van dit interview. Mag ons steeds contacteren via andy@fashion-events.be met gebruikerscode FEMC-LIANA. Of via een bericht op onze Instagrampagina https://www.instagram.com/fashioneventsbelgium/