Onze leden

Met het toetreden tot de vennootschap van Fashion Events willen kleinere modeboetieks en nieuwe modeontwerpers zich beter wapenen tegen de grote winkelketens.

Website

We willen zowel onze leden als consumenten een betere service bieden als het om de Belgische modewereld gaat. Dit doen we door middel van onze gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Via onze website, modereportages en events willen we het monopolie doorbreken van de grotere ketens die hun producten aan dumpingprijzen verkopen. Een lokale handelszaak kan daar niet tegenop en dit is oneerlijk. We hebben deze vennootschap opgericht om beter samen te werken en sterker in de markt te staan. Ook Fair Trade en Fair of Slow Fashion krijgen bij ons voldoende aandacht.

Gemeenschap

Onze leden sturen op geregelde tijdstippen nieuwtjes en inhoud door, die we dan op onze veel bezochte website plaatsen. Consumenten die van trendy en unieke kleding houden, kunnen dan meteen ook zien waar hun favoriete kledij kan aangekocht worden.

We willen onze gemeenschap profileren om het aanbod van mooie kledij en Belgisch ontwerp op een transparante manier te presenteren. Het grote verschil met andere websites is dat onze vennootschap gemaakt en gevormd wordt door onze leden. Wij streven als organisatie dezelfde doelen na: ‘samen zijn we sterk.’ We zijn onafhankelijk van andere organisaties en samen presenteren de deelnemende handelszaken een volledig aanbod. Het doel is om hen online meer visibiliteit te geven zodat ze offline gemakkelijker gevonden kunnen worden.