Kledij combineren. Welke kleuren passen bij elkaar?

Je staat vast al eens wanhopig voor je garderobe omdat je niet weet wat aan te trekken. Je hebt wel leuke dingen, maar wil niet alweer met dezelfde outfit aankomen. Combineren kan soms moeilijk zijn. Laetitia van 2SOLUTIONS kan je daarmee helpen!

Hier alvast enkele tips

 1. Gebruik maximaal 3 verschillende kleuren

Als je teveel verschillende kleuren kiest dan kan het lijken of je hebt zomaar snel iets bij elkaar gezocht. Kies in ieder geval één natuurlijke tint om al niet in de mist te kunnen gaan. Dit zijn onder andere zwart, wit, bruin, grijs of beige.

2. Kies kleuren die dicht bij elkaar liggen

3. Zoek inspiratie

Experimenteren met kleuren is goed maar kijk hoe andere mensen dit doen. Je kan bijvoorbeeld in een magazine of fashionblog gaan bladeren. Vergelijk gelijkaardige kledingstukken met die vanuit je eigen kleerkast en zie hoe jij ze kan combineren. Het maakt alles zeker en vast een beetje gemakkelijker.

4. Laat de kleur van je schoenen en accessoires terug komen

Zorg dat je schoenen bij de rest van je outfit passen. Dat geldt ook voor je accessoires. Beide items zorgen voor een mooi geheel

5. Gebruik accessoires

Als je een zwart kleedje draagt kun je daar bijvoorbeeld een opvallende tas, ketting of sjaal bij dragen. Op die manier kun je opvallend en goedkoop variëren.

6. Volg een workshop kleur -en stijladvies

Om toch volledig zeker te zijn kun je het best een workshop bij Laetitia van 2SOLUTIONS volgen.
Zij leert je hoe op vakkundige manier je outfit en garderobe te organiseren.

We beginnen bij een grondige kleuranalyse om ons te vertellen welk type je bent. Welke kleuren en tinten geven je die frisse, jonge look. En hoe krijg je die gewenste uitstraling?
Ideaal en je leert er veel van bij.

Na deze workshop kennen kleuren geen geheimen meer voor jou. Je combineert ze moeiteloos en ontdekt hoe je favoriete ‘foute’ kleur toch correct kan zijn.

Hoe wil je overkomen? Professioneel, zelfzeker, of eerder toegankelijk?

Dit wordt je allemaal uitgelegd en geleerd. De dagen van het staren en zoeken naar een geschikte outfit zijn voorgoed voorbij. De lessen worden in een ontspannen en leuke omgeving gegeven. Een dagje met niets anders dan mode en kledij! Ideaal voor met de vriendinnen.

Wie gaat er mee?

Geef ons een seintje of surf naar https://www.2solutions.be/

See you there ?