Leer je partner masseren en organiseer avondje verwennen.

Hoog aangeschreven in het lijstje van eigenschappen die onze echtgenoot/echtgenote zou moeten hebben zijn massageskills. Niets is zo heerlijk als een massage van je geliefde.
Een aantal kaarsjes , de verwarming wat hoger en samen genieten van een gezellig massage avondje. En dan nog liefst met een verwarmde olie erbij.

Bij Keita te Kortrijk kan je dit perfect aanleren.

In hun workshop ‘hoe masseer ik mijn partner’ leer je enkele technieken die je op elkaar gaat uitproberen. Schrijf je dus in en bereid je voor op wat qualitytime. Bedank ons maar later ?

Massage: enkele voordelen

1. Een massage verbetert de conditie van de huid.

De doorbloeding wordt gestimuleerd, en je huid wordt er strakker, gezonder en zichtbaar jonger door. In principe dus ook een efficiënte rimpelbestrijding.

2. Voor de dames met cellulitis?

Een massage is de ultieme en meteen ook de leukste oplossing voor overtollige vetrandjes. Het geeft je een slanker lichaam en afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd. Dit omdat de vetcellen beter verdeeld worden.

3. Een heerlijk en zelfverzekerd gevoel.

Door de ritmische bewegingen en aanrakingen komt er een stof vrij die je doet ontspannen. Door een massage verdwijnt je emotionele spanning en kom je tot rust en ontspanning.

4. Lichamelijk genot zorgt ook voor geestelijk genot.

Een massage vermindert de stress en verbetert dus ook je humeur.
En tot slot

5. Een massage zorgt ook voor een diepere en betere slaap.

Ook dat nog. Kortom, hele resem voordelen

Een voorbereiding voor een romantisch avondje thuis.

Mail ons voor info of surf naar https://www.keita.be/massage/partnermassage