Bij FASHION EVENTS zijn we steeds druk in de weer om het talent en de ambities van onze leden (MODEL CLUB) verder uit te diepen en te verfijnen. Maar we zijn er ook om dromen te helpen realiseren en het mooie in iedere persoon te accentueren. En af en toe genieten we ook van het feit dat we de verantwoordelijk zijn voor het realiseren van eerste ervaringen qua fotoshoot en modellenwerk. Michèle Vander Elst was aanwezig op één van onze castingdagen en onderging haar eerste stapjes in de modewereld.

We stellen haar even voor.

FASHION EVENTS: Vanwaar het idee om naar één van onze FASHION DAYS te komen?

MICHELE: Mijn eerste fotoshoot was op jullie FASHION DAY. Ik had dit event en de mogelijkheid om deel te nemen zien passeren op Facebook en dacht: Why not. Ik voelde me vroeger altijd het lelijke eendje en heb me jaren voor alle aandacht verstopt. Mijn zelfbeeld was heel laag. Ik ben een moeder en heb steeds de opvoeding van mijn kinderen vooropgezet. Tot ik de uitnodiging voor deelname aan een professionele fotoshoot van FASHION EVENTS zag staan. Ik heb me toen ingeschreven, werd uitgenodigd en mijn eerste fotoshoot en interview waren een feit. Het poseren en de sfeer. Het was een heel leuke ervaring en smaakte naar meer! Al heb ik natuurlijk nog heel veel te leren! Het is vooral heel leuk om te kunnen aantonen, dat ik naast het mama zijn, nog veel meer in mijn mars heb.

FE: Heb je ook andere hobby’s?

MICHELE: Ik ben dikwijls figurant in verschillende films en series. Ik doe dit heel graag en leer op die manier heel veel nieuwe mensen kennen.

FE: Wie zijn je favoriete modeontwerpers?

M: Mijn favoriete modeontwerpers zijn Nicky Van Vankets, Vera Wang, Versace,…

FE: Favoriete merken?

M: Nike en Adidas voorop. Maar ook merken zoals Only, Astrid Black Label, Esprit, Guess en O’Neill.

FE: Favoriete restaurant?

M: Ik ben een grote fan van Keyaki te Destelbergen. De keuze varieert van vis, vlees tot en met vegetarisch, en je kiest zelf hoeveel en wat je wil. Voor een zalige dessert kan ik zeker en vast tearoom Silversand te Blankenberge aanraden. Vooral de tête à tête, een bord met ijs, slagroom en vers fruit is heerlijk.

FE: Je favoriete shopping stad?

M: Een leuke stad om te gaan shoppen is uiteraard onze eigen kuststad Oostende, Of het romantische Brugge. Daar zijn trouwens mijn favoriete winkeltjes met kanten spulletjes te vinden. Voor wie buiten België wilt shoppen, is het outletcentrum te Roermond het Disneypark voor volwassenen!! Ook Sluis is een leuke stad om te bezoeken.

FE: Waarom ben je lid van FASHION EVENTS geworden?

M: Ik ben lid geworden om wat meer plezier te hebben in mijn leven, meer mensen te leren kennen en mijn kennis te verbreden. We zijn immers nooit te oud om bij te leren! Maar vooral om aan te tonen dat er niets meer van dat lelijke eendje overblijft. Ik ben ondertussen uitgegroeid tot een mooie volwassen zwaan! Misschien ook nog niet perfect, maar weet je…..dat is namelijk niemand! We zijn wie we zijn 🙂

 

Wie ook op één van onze volgende FASHION DAYS wil uitgenodigd worden mag altijd een berichtje naar andy@fashion-events.be sturen. En wie weet 🙂