Hoe verloopt het avontuur naar het kroontje van Miss België? We volgen Evelyn Matthys op de voet op alle leuke events en modeshows.

Miss België

Vorige week (21 juni) was ik aanwezig op het Zandsculpturenfestival in Oostende. Er waren die avond 31 meisjes aanwezig die strijden voor het fel begeerde kroontje van Miss Belgium. Na het nemen van enkele foto’s naast de mooie zandsculpturen was er ook tijd voor te netwerken en te genieten van een hapje en een drankje.

Voor de liefhebbers van kunst onder ons, je kan de prachtige zandsculpturen in Oostende nog komen bekijken tot en met 8 september, elke dag van 10u tot 19u! Zeker het bezoeken waard!

Op het zandsculpturenfestival kregen we ook te horen dat de ‘Missendag’ dit jaar zal doorgaan op 6 juli. Op deze dag zullen alle meisjes die momenteel in de running zijn om Miss te worden van hun provincie, worden voorgesteld aan het grote publiek. Dit event zal doorgaan in de Carré in Willebroek. Jullie zijn allen van harte welkom vanaf 20u! De toegangsprijs tot de Carré voor dit event bedraagt slechts € 20. Voor deze prijs krijgen jullie ook een jaarboek mee van onze Miss-verkiezing.

Vergeten jullie niet om mij een sms’je te sturen om mij te steunen! Sms “MOV33” naar 6665. Alle steun is welkom!
Ik zie jullie allemaal op 6 juli om 20u in de Carré!