FASHION EVENTS is steeds op zoek naar de meest trendy adresjes qua mode en lifestyle. En deze keer bracht ons deze speurtocht naar Menen, te West-Vlaanderen.

Drijvende kracht is de aldoor sympathieke Bettina Cousin.

Het begin?

Van kinds af aan verzamelde ze voorwerpen en materialen om haar eigen mini-etalages te maken. Haar liefde voor design, oog voor detail en hartstocht voor mode waren toen al zonneklaar. En dit zou een leidraad in haar verdere loopbaan betekenen.
Uiteindelijk werd haar droom werkelijkheid en is My Secrets geboren. Een trendy en rebelse boetiek met een eigen identiteit in hartje Menen.
We stelden haar enkele vraagjes over haar passie om klanten mooi en met een goed gevoel naar buiten te doen wandelen.

Wat mijn drijfveer en verhaal achter My Secrets is?

Bettina: Via My Secrets wil ik mijn liefde en vuur voor mode met mijn klanten delen. Een bezoek aan My Secrets is zoveel meer dan zomaar een outfit of kleedje komen kopen. Goed gekleed zijn staat synoniem met je goed voelen, en misschien ook wel gelukkig zijn. Ik probeer al mijn kennis en tips qua mode en accessoires mee te geven. We proberen ter plaatse uit wat onze klanten voorbeeldig staat, en waar ze zich werkelijk goed in voelen. Ik vind het persoonlijk steeds geweldig als de bezoeker nieuwe dingen wil proberen. En dus als het ware gedurfd uit haar comfortzone stapt.

Persoonlijke service met een vriendelijke ontvangst zijn de succesfactoren van Bettina en My Secrets. En om haar te onderscheiden van andere boetieks richt ze zich dan ook op de persoonlijke aanpak en styling van haar trouwe bezoekers. Diversiteit en de meest trendy mode aan betaalbare prijzen vormen meteen ook de kernwoorden die My Secrets perfect kunnen omschrijven.
En de gepersonaliseerde styling en glimlach krijg je er gratis bij!

Een gesprek met Bettina is heel energiek en boeiend, maar vooral aangenaam. Haar levenswandel en manier van aanpakken lezen als een goed boek. En kan ook heel inspirerend zijn voor andere jonge meisjes die dromen over een eigen boetiek of kledingmerk.

Welke troeven of talenten kunnen een voordeel zijn. En hoe kun je deze vaardigheden aanscherpen?
B: Indien je al van jongs af aan die passie en droom van een eigen modecollectie en/of winkel hebt. Dan zeg ik gewoon: volg je gevoel en ga ervoor!

Wat krijg je ervoor terug?

Bij de ontdekkingstocht en het aankopen van nieuwe kledingstukken voel ik steeds weer die nieuwsgierigheid en passie opborrelen. En voel me supergelukkig bij het samenstellen en combineren van outfits die door onze bezoekers worden aangepast in onze winkel. De complimentjes achteraf en de klant die hiermee goed gezind mee naar huis wandelt doen me steeds weer beseffen hoe graag ik deze job wel doe.

Mode is een voortdurend veranderend proces en het is heel belangrijk om ‘up to date’ te blijven. Hoe kun je toekomstige trends voorspellen en hoe weet je wat je fans en klanten mooi zullen vinden?

B: Onze klanten en hun meningen zijn heel belangrijk voor ons. We luisteren naar wat ze te vertellen hebben en wat ze belangrijk vinden. En dit doen we door middel van persoonlijke gesprekken, maar ook via sociale media. We stellen hen via deze weg onze nieuwste collecties voor, en kijken uit naar hun meningen hierover. My Secrets wil tenslotte vooral onze klanten en trouwe fans in de watten leggen. En respect voor hun standpunten en smaken staan daar centraal in.

SUPER. Zo moet dat zijn 🙂

Hoe kunnen we My Secrets volgen en wat staat er zowat allemaal gepland?

B: Ons verhaal en onze nieuwtjes kunnen jullie volgen via onze Facebook en Instagram accounts. En als partner van FASHION EVENTS kunnen jullie ons ook als hoofdrolspeler in één van hun Fashion Video’s zien. Wat er nog volgt is een fotoshoot op een motorjacht en een opendeurweekend met modeshow. Heel wat werk en planning in het vooruitzicht 🙂

Klinkt leuk en gaan we zeker extra aandacht aan besteden! We kijken er alvast naar uit.

Wie meer wil weten over My Secrets kan steeds terecht bij onze redactie of op
https://www.mysecrets.be/

Of via Instagram en Facebook
https://www.instagram.com/mysecretsshopping/